Gezocht: medewerker redactie Wielerzesdaagse toerkrant

Vacature Redacteur V2

Ben jij creatief en ben je een beetje bekend met Publisher of Adobe InDesign? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Tijdens de Wielerzesdaagse die dit jaar zal plaatsvinden van 9 t/m 14 juli wordt dagelijks een toerkrant uitgegeven.

Voor onze toerkrantredactie zoeken we een extra kracht om tijdens de Wielerzesdaagse samen met ons de toerkrant te ontwerpen.

Iedere dag krijgen de deelnemers en de aanwezige ouders de toerkrant uitgereikt. Daarin staan puzzels, het verslag van de voorgaande toerdag, leuke wist-je-datjes met sappige roddels, etc. Die maken en stencilen we iedere voorafgaande avond.
Voor het ontwerpen van de toerkrant gebruiken we voornamelijk InDesign of Publisher en soms Photoshop. De bestanden die in de toerkant “geplakt” moeten worden, maken we voor zover mogelijk vóór de W6D klaar om ze tijdens de W6D volgens een indelingsschema in te plakken. Een deel van de dagelijkse krant kan uiteraard pas tijdens de W6D worden gemaakt.

Als redactielid maak je deel uit van een gezellig team, met scherpe humor. Deze taak is te combineren met deelname als leiding aan de W6D. De toerkrant wordt gemaakt in de avonduren tijdens de W6D in het W6D-secretariaat, waar de sfeer altijd uiterst gezellig is. Voor deze taak hoef je niet elke avond beschikbaar te zijn, maar we verwachten wel dat je de meeste avonden aanwezig bent vanaf ongeveer 19.00 uur.

Klinkt bovenstaande jou als muziek in de oren of ken je iemand van wie jij denkt dat het de geschikte persoon is? Stuur dan een mail naar w6d@jeugdwerkbaarle.org of bel naar Jeroen Bastiaansen (+32 470 984034). Heb je vragen of wil je nadere informatie, neem dan ook contact op.