Wanneer kun je deelnemen aan de W6D?

Aan de W6D kunnen deelnemen:

  • Kinderen die de eerste klas (Belgische systeem) / groep drie (Nederlandse systeem) van het basisonderwijs hebben doorlopen en die behoorlijk kunnen fietsen. Kinderen die op de kleuterschool / groep 1 en 2 zitten, kunnen niet als deelnemer worden ingeschreven. Er is dus geen strikte leeftijdsgrens, maar deelnemers moeten een bepaalde fase van het onderwijs hebben doorlopen. Om de W6D op een leuke en veilige manier mee te maken moeten kinderen uiteraard kunnen fietsen, maar evengoed kunnen luisteren, gevoel hebben voor verkeersregels en veiligheid en overige vaardigheden hebben. Kinderen die de eerste klas /groep 3 nog niet hebben doorlopen hebben die vaardigheden nog in onvoldoende mate.
  • De maximumleeftijd om deel te kunnen nemen is 15 jaar. Ben je 16 jaar en wil je nog meedoen? We kijken graag of we een uitzondering voor je kunnen maken.

Ben je 16 jaar of ouder? Dan kun je je aanmelden als leiding.

Inschrijven voor de Wielerzesdaagse 2024

Aanmelden voor de W6D kan alleen door het invullen van het online inschrijfformulier. Er zijn dus geen inschrijfavonden en er kan  geen “papieren inschrijfformulier” worden ingeleverd.

Wat doen we bij te veel inschrijvingen?

<Hidden text>

Het maximum aantal deelnemers aan de W6D is niet onbeperkt.  Op het moment dat er te veel inschrijvingen zijn voor een bepaalde categorie ontstaat er een wachtlijst.

Detailinformatie over de procedure die we volgen in het geval er een wachtlijst ontstaat kun je vinden op <deze pagina>.

<Hidden text end>

Op dit moment zijn we bezig met het indelen van de groepen en niet in elke groep is nog plaats. Voor opgaven die nu nog binnenkomen kijken we of er nog plaats is in de gevraagde groep, als dat niet het geval is nemen we contact op.

Inschrijvingen voorwaardelijk gesloten

We hebben dit jaar al veel inschrijvingen mogen verwerken en in veel groepen is het maximum aantal deelnemers bereikt. We hebben daarom beslist om de inschrijvingen in alle categoriën voorwaardelijk te sluiten. Als je kind wil meedoen verzoeken we om eerst een mail naar w6d@jeugdwerkbaarle.org te sturen en daarin te vermelden in welke groep je kind graag zou willen meedoen. Wij bekijken dan of dit nog mogelijk is en zullen dit zo snel mogelijk laten weten. Nadat je van ons per mail een akkoord hebt gekregen kan je je kind via het normale inschrijfformulier inschrijven. Hebben wij niet eerst een mail ontvangen, kunnen we NIET garanderen dat je  kind nog mee kan doen.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor de W6D bedraagt: € 27,- . Iedereen die zich inschrijft voor 19 mei krijgt € 5,- korting op het inschrijfgeld en betaalt maar € 22,-.

Betaling van het inschrijfgeld

Betalen van het inschrijfgeld doe je met het insturen van het online aanmeldformulier. Je kunt betalen met ideal, bancontact en de KBC betaalknop.

Inschrijfformulier

Wil je inschrijven voor de W6D, ga dan naar de <pagina inschrijfformulier>