Interview achterop bij…

Yes, wat fijn dat je het gevonden hebt. Welkom bij dit interview! Neem er een drankje bij en ga er rustig voor zitten. Het maakt niet uit wat je antwoordt. Maar als je je best doet en originele antwoorden geeft, maak je natuurlijk wel meer kans om in de nieuwe toerkrantrubriek “Achterop bij” te komen!

Wat is je naam?

Hoe oud ben je?

In welke ploeg fiets je mee?

En welke categorie is dat?

Wat is je lievelingseten en waarom vind je dat lekker?

Je vindt natuurlijk alle leiding hartstikke leuk. Maar als je een favoriete leiding moet kiezen, wie is dat dan en waarom?

Of je nu voor de eerste keer meedoet, of al voor de tiende keer. Je hebt vast al een heleboel lol getrapt! Wat is je leukste herinnering aan de W6D?

Wietse Waterfiets, de mascotte dit jaar, leert ons van alles over het milieu en het klimaat. Wat doe jij om het milieu en het klimaat te beschermen?

Wat vind je van Wietse Waterfiets als mascotte?

We zijn nog volop op zoek naar ideeën voor de mascotte van volgend jaar. Wie zou de mascotte in 2020 moeten zijn volgens jou? Als je een goed idee hebt, komt dat misschien wel uit!

Bedankt voor je interview! Als we genoeg plaats hebben, komt dit zeker in de toerkrant. Maar ook als dat niet lukt: wij vonden het fijn om even bij jou achterop te zitten!