Inschrijven

Inschrijvingen voorwaardelijk gesloten

Er is nog beperkt plaats om deel te nemen aan de W6D. Als je nog wil deelnemen stuur ons dan een mail met naam deelnemer, geboortedatum, school, leerjaar  en in welke groep je zou willen. Wij bekijken dan een en ander en laten je weten of er nog plaats is. 

Wanneer kun je deelnemen aan de W6D?

Aan de W6D kunnen deelnemen:

  • Kinderen die de eerste klas (Belgische systeem) / groep drie (Nederlandse systeem) van het basisonderwijs hebben doorlopen en die behoorlijk kunnen fietsen. Kinderen die op de kleuterschool / groep 1 en 2 zitten, kunnen niet als deelnemer worden ingeschreven. Er is dus geen strikte leeftijdsgrens, maar deelnemers moeten een bepaalde fase van het onderwijs hebben doorlopen. Om de W6D op een leuke en veilige manier mee te maken moeten kinderen uiteraard kunnen fietsen, maar evengoed kunnen luisteren, gevoel hebben voor verkeersregels en veiligheid en overige vaardigheden hebben. Kinderen die de eerste klas /groep 3 nog niet hebben doorlopen hebben die vaardigheden nog in onvoldoende mate.
  • De maximumleeftijd om deel te kunnen nemen is 15 jaar. Ben je 16 jaar en wil je nog meedoen? We kijken graag of we een uitzondering voor je kunnen maken.

Ben je 16 jaar of ouder? Dan kun je je aanmelden als leiding.

Inschrijven voor de Wielerzesdaagse 2024

Aanmelden voor de W6D kan alleen door het invullen van het online inschrijfformulier. Er zijn dus geen inschrijfavonden en er kan  geen “papieren inschrijfformulier” worden ingeleverd.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor de W6D bedraagt: € 27,- . Iedereen die zich inschrijft voor 19 mei krijgt € 5,- korting op het inschrijfgeld en betaalt maar € 22,-.

Betaling van het inschrijfgeld

Betalen van het inschrijfgeld doe je met het insturen van het online aanmeldformulier. Je kunt betalen met ideal, bancontact en de KBC betaalknop.

Inschrijfformulier

Het inschrijfformulier is niet beschikbaar, stuur ons een mail als je nog wilt deelnemen