Sponsoring Wielerzesdaagse

De Stichting Jeugdwerk Baarle organiseert vele activiteiten voor de jeugd gedurende het hele jaar door. Een van die activiteiten is de Wielerzesdaagse. Een sportieve en vooral gezellige vakantieweek voor kinderen van 7 tot en met 15 jaar. Zes dagen gaan de deelnemende kinderen de fiets op.

Lees meer over de W6D op deze pagina. Hieronder kun je lezen over sponsoring van de W6D.

De Wielerzesdaagse is een financieel laagdrempelige activiteit. Voor € 22,-* kunnen de deelnemers een hele week genieten van een geweldige vakantieweek.

Dat hebben we o.a. te danken aan sponsoring. Er zijn meerdere manieren om als sponsor financieel bij te dragen aan de Wielerzesdaagse. De bekendste is ploegensponsoring.

Als ploegensponsor:

  • Stel je shirts beschikbaar voor een groep deelnemers;
  • Krijgt je groep tijdens de week 2 maal een sponsortraktatie;
  • Stel je jaarlijks aan de organisatie een sponsorbijdrage beschikbaar.

Wil je op een andere manier de W6D sponsoren? Er zijn nog andere mogelijkheden dan ploegensponsoring. Bijvoorbeld sponsoring van:

  • Leidingshirts, klassementstruien of petten;
  • Bekers, bloemen; een bijdrage aan de prijzentafel;
  • Een financiële bijdrage bijvoorbeeld aan de spaghettimaaltijd voor de leiding.

Indien je geïnteresseerd bent dan bespreken wij graag met je de mogelijkheden.

Wat krijg je er voor terug?

De W6D is een begrip in Baarle en omgeving en geniet een enorme belangstelling. ‘Jouw groep’ rijdt in shirts van je bedrijf; je naam wordt bij herhaling genoemd elke dag ’s morgens bij de start. Daarnaast plaatsen wij een advertentie van je in een van de dagelijkse toerkranten.

En niet te vergeten: Een groep dankbare kinderen en hun ouders die mede dankzij jouw sponsoring kan genieten van een hele gezellige en sportieve W6D week.

Wachtlijst

De populariteit van de Wielerzesdaagse zorgt er voor dat we al geruime tijd een wachtlijst hebben, als het gaat om ploegensponsoring tijdens de Wielerzesdaagse.

Als een sponsor zich meldt, word je op deze wachtlijst geplaatst. Zodra er zich een mogelijkheid voordoet neemt iemand van de werkgroep sponsoring contact op met de eerst volgende op de wachtlijst! De wachtlijst varieert van jaar tot jaar in grootte en daarmee ook de tijd dat u aan de beurt bent. Houd rekening met een wachttijd van enkele jaren.

Aanmelden als sponsor

Indien je geïnteresseerd bent in het sponsoren van het grootste evenement van Baarle (op welke manier dan ook), dan kun je contact opnemen met de organisatie (werkgroep sponsoring) door het sturen van een email naar w6d@jeugdwerkbaarle.org

* Dit bedrag geldt voor deelnemers die tijdig inschrijven. Later inschrijven kost € 27,-.