De W6D Toerkrant

In de W6D-toerkrant vind je allerlei weetjes, informatie en spelletjes. Iedere dag van de week verschijnt er een nieuwe toerkrant, waarin nieuws, puzzels, advertenties, roddelrubrieken en klassementsoverzichten te vinden zijn. Dankzij de krant hoef je je na een dagetappe niet meteen te vervelen. In totaal verschijnt de krant acht keer.

De prolooguitgave wordt ongeveer een week voor de aanvang van de W6D bezorgd bij alle deelnemers en leiding. In de prolooguitgave staat alle informatie die van belang is te weten voordat je aan de W6D begint. Ook de ouders en leiding geven we de goede raad om de prolooguitgave aandachtig te lezen, want ook voor hen staat er belangrijke informatie in. Deze informatie staat ook op de pagina Informatie vooraf.

Iedere morgen delen we de toerkrant na de cérémonie protocollaire uit aan het aanwezige publiek. De deelnemers krijgen ’s avonds na de toerdag hun exemplaar mee naar huis. Als je in aanmerking wil komen om een prijs te winnen in het toerkrantklassement, moet je de opdrachten uitvoeren en daarna het krantje in de brievenbus op de parking steken. Voor extra punten kan je de toerkrant ook mooi inkleuren. De prijswinnaars voor dat klassement worden zaterdagavond bekend gemaakt.

Zaterdag na de prijsuitreiking verschijnt de laatste editie. De einduitslag staat in die laatste editie.

Alle edities van de toerkrant zullen op deze website verschijnen.

De toerkrantredactie wenst iedereen veel succes met de toerkrantklassementen en hoopt dat jullie allemaal iets leuks inzenden voor de toerkrant!