Tijdens de W6D hebben we de groepsleiding en de toerwagenleiding. Deze groep is de hele week in de weer met de W6D. Daarnaast zijn we op zoek naar helpende handjes voor uiteenlopende taken.

Reserveleiding

In totaal doen zo’n 170 personen als leiding mee met de W6D. Uiteraard is er wel eens iemand een dag verhinderd. Om die reden zoeken we mensen die als invaller (=reserveleiding) willen fungeren.

Als reserveleiding fungeer je als invaller als we iemand nodig hebben, bijvoorbeeld in geval van ziekte. Soms kunnen we op voorhand plannen, maar meestal is het invullen van de taak van reserveleiding iets van het laatste moment.

Koffiekraam

’s morgens voor de start kunnen ouders en bezoekers een kopje koffie of thee kopen bij ons koffiekraampje. We zoeken elke dag enkele mensen die de koffiekraam willen bemannen. Je bent welkom als je één dag tijd hebt, maar je mag natuurlijk ook meerdere dagen komen helpen.

We verwachten je vanaf ongeveer 9 uur en de koffiekraam blijft geopend tot ongeveer 10.30.

Kom je helpen: je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Geef je op het formulier duidelijk aan welke dagen jen wel/niet kunt?

Verkeersregelaars

Verkeersregelaars zijn nodig bij evenementen die plaatsvinden.

Verkeersregelaars zijn mensen die het verkeer regelen en zorgen voor de veiligheid van weggebruikers. Om als verkeersregelaar te mogen optreden wordt verwacht dat je online een cursus volgt. Deze cursus (inclusief examen met meerkeuzevragen) duurt tussen de 30 en 60 minuten. Eenmaal geslaagd, ben je voor een jaar lang gemachtigd om als verkeersregelaar op te treden. Je kunt zelf bepalen of je bij een evenement gaat helpen of niet.

Om het verkeer in goede banen te leiden hebben we tijdens de W6D elke dag een paar verkeersregelaars nodig, op zaterdag tijdens de ereronde hebben we een grotere groep nodig.

Tijdens de W6D hebben we verkeersregelaars nodig:

  • iedere dag bij de start van 10.00 tot ongeveer 11.00 uur;
  • iedere dag bij de aankomst van 16.00 uur tot ongeveer 17.30
  • tijdens de ereronde op zaterdag van 14.30 tot ongeveer 16.00 uur

Wil je bij de W6D (en andere jeugdwerkactiviteiten) helpen als verkeersregelaar? Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Materiaal ophalen bij Boels

Op woensdagavond eten we met de hele leiding spaghetti. Om voor 150 hongerige magen spaghetti te maken hebben we groot materiaal nodig.  Bij Boels huren we twee grote braadsleden. Die moeten worden opgehaald bij Boels in Breukelen (onder Utrecht) op woensdagochtend 10 juli en weer teruggebracht worden op donderdag 11 juli. We hebben nodig transport en mensen: een busje of auto met aanhanger en twee mensen (want je moet ze zelf in de bus of op de aanhanger zetten).

Wanneer: Op woensdag 10 juli moet je uiterlijk einde ochtend terug in Baarle zijn, want om 12.00 uur beginnen de voorbereidingen. Terugbrengen op donderdag kan in overleg

Kun je ons helpen?  Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Softwareontwikkelaar(s) gezocht

Voor de Wielerzesdaagse (en het Jeugdwerk) zijn we op zoek naar één of meerdere softwareontwikkelaars / developers die op vrijwillige basis gezamenlijk de uitdaging willen aangaan om onze deelnemersadministratie te vernieuwen. Onze huidige deelnemersadministratie bestaat al ruim 20 jaar en is hierdoor niet meer van deze tijd.

Naar wie zijn we op zoek?
Iedereen die (enige) kennis heeft van programmeren is welkom om een bijdrage te leveren. Of je nu al jaren software maakt of net afgestudeerd bent, we kunnen elke hulp gebruiken.
We hebben geen eisen voor de te gebruiken programmeertaal of software, dus we zijn flexibel in de nieuwe opzet van de deelnemersadministratie. Met andere woorden, we kunnen gaandeweg  en in onderling overleg kijken wat het beste werkt.

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail met je contactgegevens naar w6d@jeugdwerkbaarle.org en wij nemen contact met je op. Dat kan ook via onderstaand formulier.