Voor de W6D hebben we veel, heel veel helpende handjes nodig!

  • Als eerste hebben we de organisatiecommissie voor de W6D, deze commissie bereidt de W6D voor en zorgt dat de W6D vlot en goed verloopt. Zie de pagina De commissie W6D.
  • Tijdens de W6D hebben we de groepsleiding en de toerwagenleiding. Deze groep is gedurende de hele week van de W6D in de weer met de W6D en helpt met de voorbereidingen in de week voor de W6D en het opruimen op de zondag na de W6D. Zie de pagina Informatie voor leiding
  • Daarnaast zijn we op zoek naar helpende handjes voor uiteenlopende taken vooral tijdens de W6D. Maar ook bij de voorbereidingen kunnen we hulp gebruiken.
   Informatie hierover vind je hieronder op deze pagina.

Reserveleiding

In totaal doen ongeveer 170 personen als leiding mee met de W6D. Uiteraard is er wel eens iemand een dag verhinderd. Om die reden zoeken we mensen die als invaller (=reserveleiding) willen fungeren.

Als reserveleiding fungeer je als invaller als we iemand nodig hebben, bijvoorbeeld in geval van ziekte. Soms kunnen we op voorhand plannen, maar meestal is het invullen van de taak van reserveleiding iets van het laatste moment.

Wil ke je aanmelden voor reserveleiding: vul dan het formulier in op <deze pagina>.

Verkeersregelaars

Tijdens de W6D hebben we verkeersregelaars nodig.

Verkeersregelaars zijn mensen die het verkeer regelen en zorgen voor de veiligheid van weggebruikers.

Tijdens de W6D hebben we elke dag een paar verkeersregelaars nodig bij de start, op zaterdag tijdens de ereronde hebben we een grotere groep nodig.

Tijdens de W6D hebben we verkeersregelaars nodig:

 • iedere dag bij de start van 10.00 tot ongeveer 11.00 uur;
 • iedere dag bij de aankomst van 16.00 uur tot ongeveer 17.30
 • tijdens de ereronde op zaterdag van 14.30 tot ongeveer 16.00 uur

Wil je bij de W6D (en misschien ook bij andere jeugdwerkactiviteiten) helpen als verkeersregelaar? Aanmelden kan via onderstaand formulier.