Helpende handjes

Op dit moment hebben we nog geen oproepen voor helpende handjes. Te zijner tijd zullen deze op deze pagina worden geplaatst.

W6D Omroeper

Vele jaren was Luc onze omroeper en degene die ’s morgens de groepen start. In 2022 heeft Luc dat voor de 25e keer en tevens laatste keer gedaan. Iets voor jou of ken je iemand die mogelijk geinteresseerd is? Wij horen graag van je! !

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail met je contactgegevens naar w6d@jeugdwerkbaarle.org en wij nemen contact met je op.

Heb je kennis van Microsoft Access?

De deelnemersadministratie (de database) van de W6D is verouderd en is aan vernieuwing toe. We zijn op zoek naar mensen met kennis van Microsoft access. Ben jij de persoon die we zoeken dan horen we graag van je. Misschien ken je iemand die (misschien) ons zou willen helpen? In dat geval horen we ook graag van je!

Voor de Wielerzesdaagse (en het Jeugdwerk) zijn we op zoek naar één of meerdere mensen met kennis van Microsoft Access die op vrijwillige basis gezamenlijk de uitdaging willen aangaan om onze deelnemersadministratie te vernieuwen. Onze huidige deelnemersadministratie bestaat al ruim 20 jaar en is hierdoor niet meer van deze tijd.

Iedereen die (enige) kennis heeft van Microsoft access en/of het programmeren in acces m.b.v. VBA is welkom om een bijdrage te leveren. Of je nu al jaren software maakt of beginneling bent, we kunnen elke hulp gebruiken.

Ons streven is om de vernieuwde deelnemersadministratie in gebruik te nemen voor de W6D 2023.

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail met je contactgegevens naar w6d@jeugdwerkbaarle.org en wij nemen contact met je op.