De Mascotte

Toon Microfoon is mij naam en ben erg bekend, ik word al 25 jaar door Luc verwend.

Samen met mijn spreker Luc doen we al 25 jaar dienst tijdens de W6D als omroep duo. Je wil niet weten hoeveel deelnemers, sponsors en verschillende burgemeesters we al voorbij hebben zien komen. Echt niet normaal! Tijdens dit bijzondere25e jaar gaat Luc afscheid van ons nemen ☹ en moet ik op zoek naar een ander maatje.

Maar voordat we op zoek gaan naar een nieuwe presentator, draait het deze week natuurlijk allemaal om de geweldige, fantastische, bizarre, buitengewone en liefdevolle samenwerking tussen Luc en ik, Toon Microfoon.

Zal ik je eens wat vertellen…. Het begon allemaal 25 jaar geleden toen Luc besloot het stokje over te nemen van Jan Luckman (ook zo’n held). Jan besloot namelijk na 25 jaar te stoppen als presentator. Luc, die altijd enorm opkeek naar Jan, trok zijn stoute schoenen aan en nam zijn taak als presentator over. Nu weer 25 jaar later is het de beurt aan Luc om mij, Toon Microfoon door te geven. Maar aan wie?

Ik, Toon Microfoon, heb er enorm veel zijn in. Om Luc te feliciteren met zijn 25-jarig jubileum lijkt het mij leuk om Luc op de eerste dag (maandagochtend!) van de W6D te verrassen met 600 tekeningen, kaartjes en slingers. Helpen jullie allemaal mee! Natuurlijk mag je ook  een Toon Mikrofoon namaken 😉. Dan wordt het een jaar om nooit te vergeten. Tot snel…